Springgrav fra Eurogym

Vores springgrave er springgrave i høj kvalitet. Vi går ikke med kompromis med kvaliteten når det kommer til en springgrav. Den skal være i orden, den skal kunne holde i mange år og den skal samtidig være sikker.

Vi kan bygge springgrave i de laveste huller, men samtidig få den højeste løftehøjde på markedet. Om dit springcenter skal bygges ovenpå en svømmehal på 2. sal så kan vi også klare dette.

Vi kan levere springgrave i alle størrelser og former, med eller uden gulvlem, med eller uden lift, men lad os dykke lidt mere ned i hvad du skal forholde dig til når du skal investere i en springgrav fra Eurogym.

Høj kvalitet når du vælger en springgrav hos os

Skumpuden er opbygget af flere forskellige lag skum. Med mere end 30 års erfaring indenfor området har vi fundet den opbygning af skum vi mener er den mest optimale og sikre.

Toppen af springgraven leveres med et 3-farvedelt stofbetræk på toppen, som kan laves i den farve du ønsker. Det 3-delte stofbetræk er med til at give gymnasterne en bedre orientering om hvor de er i luften.

Springgraven kan bruges til mange formål, og kan leveres i flere forskellige bredder og længder alt efter kundens ønske.
Ligeledes kan de leveres med et hæve/sænke system helt op 250cm i højden.

Med en gulvlem kan der laves andre sportsgrene oven på springgraven. Er du i en idrætshal hvor der også skal spilles fx håndbold i samme hal hvor I træner som gymnastikforening, så kan springgraven, når den ikke bruges, gemmes væk under gulvet.

Rundt om springgraven monteres der kantpuder, som øger sikkerheden om graven. Der kan monteres en kantstopper, i den ende springretningen er fra, som er få centimeter, og gør at trampolinen og/eller banen kan komme helt tæt på kanten af springgraven og dermed øge sikkerheden.

Vi kan lave en stand-alone model – hvilket betyder at springgraven er uden vedhæftninger andre steder end i gulvet.

Lad os tage en snak

Er du interesseret i vores produkt? Udfyld dine informationer herunder og så tager vi en snak.

Lad os tage en snak

Er du interesseret i vores produkt? Udfyld dine informationer herunder og så tager vi en snak.