EUROGYM

Euro Gymnastic Equipment ApS, i daglige tale kaldet ‘Eurogym’.

Eurogym er et firma med stor gymnastikekspertise. Eurogym overtog MD Sport i 2006, som blev grundlagt i 1986 af Martin Damgaard.

Eurogym har fortsat den klare gymnastikprofil: Redskaber med ide og vision, med udvikling, produktion, import og salg af gymnastikredskaber og udstyr, der især henvender sig til bevidste kunder.

Eurogym kan udover at give god kundevejledning, også arrangere træninger og kurser i børne-gymnastik. Samtlige medarbejdere i salgsafdelingen er gymnaster med undervisningserfaring og med et godt kendskab til gymnastik i skole og fritid.

Eurogym har i de senere år leveret og monteret mange springgrave og gymnastikhaller, har egen smedeafdeling til produktion af trampoliner, lifte og gulvlemme, og kan imødekomme reparationer og specialopgaver inden for smedebranchen. Ingen opgaver er for små og ingen er for store, populært sagt kan vi levere alt i gymnastik, fra “ærteposer til springgrave”. Eurogym har leveret over 200 forskellige løsninger, som vi alle er stolte af. Se mere under referencer.

Eurogym har et tæt samarbejde med hovedafdelingen i Gøteborg og med HGB, som producerer måtter og springbaner. Eurogym har agentur for Gymnova og Bosan, og forhandler Eurotramp trampolinudstyr.

Martin Damgaard modtog i 2008 Kulturministeriets Idrætspris for sin indsats med udvikling af gymnastikken igennem mange år. Vi er glade for at en profil som Martin stadig i dag er med til at udvikle dansk gymnastik.

Læs mere om Martin Damgaard´s arbejde med “leg og bevægelse” i Ringsted her.

Martin Damgaard, idrætspris

Følg Euro Gymnastic på de sociale medier