Euro Gymnastic Equipment ApS

Euro Gymnastic Equipment er et firma med ekspertise i gymnastikredskaber, der i daglig tale kaldes Eurogym.

Vi har mere end 35 års erfaring inden for udvikling, produktion og salg af gymnastikredskaber. Eurogym blev dannet tilbage i 2006 sammen med vores svenske partnere ovenpå MD Sport Import som blev grundlagt i 1986 af Martin Damgaard.

Vi har fortsat den klare gymnastikprofil: Redskaber med ide og vision med udvikling, produktion, import og salg af gymnastikredskaber og udstyr. Vi kan eksportere til hele verden.

Hos Eurogym stræber vi efter at levere en personlig og professionel service med individuelle og intelligente løsninger. Hos os følger vi med i gymnastikken og følger udviklingen af gymnastikken på tæt hånd. Det mærker du tydeligt hos os når samtlige medarbejdere i Eurogym enten er tidligere- eller aktive gymnaster og med undervisningserfaring i faget.

Vi udfører store som små opgaver, og vi stræber altid efter at finde en løsning, der passer til netop dine ønsker og behov. Uanset hvad du ønsker hjælp til, er vi sikre på, at vi nok skal finde en løsning. Alle kunder er lige vigtige.

Med over 200 halprojekter i bagagen er vi specialister i springgravsprojekter, men vores sortiment inkluderer også gymnastikredskaber til børn og unge, men også til eliten samt gymnastikredskaber til ældre og motionister. Ingen opgaver er for små og ingen er for store, populært sagt kan vi levere alt i gymnastikudstyr, fra “ærteposer til springgrave”. Alle projekter og løsninger er noget som vi er stolte af. Se mere under referencer.

Eurogym har et tæt samarbejde med vores hovedafdelingen i Göteborg og med HGB.

Eurogym er officiel…

  • Sponsor for GymDanmark
  • Distributør for Gymnova i Danmark
  • Distributør af Skakun Tumbling Equipment i Skandinavien
  • Distributør af BagJump i Skandinavien
  • Distributør for AirGym produkter
  • Distributør af BOSAN

Lad os tage en snak

Er du interesseret i vores produkt? Udfyld dine informationer herunder og så tager vi en snak.

Lad os tage en snak

Er du interesseret i vores produkt? Udfyld dine informationer herunder og så tager vi en snak.