TEAMGYM

Førende redskabsleverandør indenfor TeamGym
Eurogym har igennem mange år, faktisk siden 1986, leveret gymnstik redskaber til TeamGym, og med over 200 referencer er Eurogym førende indenfor redskaber til Teamgym.

I takt med at gymnastikken er blevet vildere, har vores redskaber også fulgt udviklingen og er blevet endnu bedre, og mere sikker.

Vi kan som stolt leverandør af TeamGym redskaber fortælle at vores MD-Trampet har vundet adskillige medaljer ved nationale- og internationale konkurrencer. Og ikke nok med at vores MD-trampet er et hit, så er vores fiberbane det også. Den har været med til at skrive flere Danmarksrekorder, senest ved DM i 2019 hvor sværhedsrekorden blev slået for klubhold.

Vores TeamGym sortiment er godkendt af det Europæriske forbund, og har været anvendt ved flere Europamesterskaber, senest i 2016 og 2018.

Jakob Søndergaard
Jakob SøndergaardDirektør
Ønsker du at høre mere om løsninger til Teamgym, kontakt Jakob Søndergaard.

Se her senior herre kvalifikationen fra EM i TeamGym 2018.

Hvad er Teamgym?
Teamgym er det perfekte mix af rytmiske bevægelser og kraftfulde spring. En holdsport for mænd, kvinder og mix og den mest populære gymnastikform i GymDanmark.

Hvis du både er til rytme og spring, er TeamGym gymnastikken det perfekte valg. I TeamGym træner du det rymtiske og det kraftfulde. Det betyder, at træningen er alsidig og både fokuserer på koordination, rytme og kraft. Teamwork og teknik spiller en stor rolle i konkurrencer.

TeamGym er en holdsport, hvor du:
– Laver en rytmisk serie til fri musik
– Springer på måtte. Her sætter du en række spring sammen til én samlet serie
– Springer i trampet, som er en lille skrå trampolin. Her laver du f.eks. en salto
– Alle konkurrencer foregår som hold af 6-12 gymnaster i enten herre-, dame- eller mixrækken. På mixholdene skal der være 50 pct. af hvert køn.

Redskaber til TeamGym

Her kan du se et udvalg af de redskaber der anvendes til Teamgym.

Trampoliner

Springbaner

Nedspringsmåtter

Hest

Rytmegulv

NYHEDSBREV

Få Eurogyms Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Eurogym op hold dig opdateret
NYHEDSBREV

Følg Euro Gymnastic på de sociale medier