Stortrampolin fra Eurogym

Stortrampoliner kan benyttes til mange formål. Trampolinen er langsom i afsættet sammenlignet med en mini trampolin og dermed giver stortrampolinen en mindre belastning på kroppen når den benyttes.

Stortrampolinen er bygget op i en stærk stålkonstruktion, så gymnasterne ikke mærker vibrationer når de hopper i trampolinen, dermed er sikkerheden også i orden

Trampolinen leveres med en stærk 2-string ross dug og MD Stortrampolin fjedre på alle 4 sider giver trampolinen et fantastisk afsæt når du hopper i den.

Der er monteret en kantpude hele vejen rundt på trampolinen, så gymnasten ikke falder igennem fjedrene, denne kantpude kan laves i lige den farve du vil have. Der er ligeledes monteret en blød kantpude ud mod graven der sikre hvis din landing hvis du kommer tæt på rammen.

Med en gulvlem kan der laves andre sportsgrene oven på stortrampolinerne. Er du i en idrætshal hvor der også skal spilles fx håndbold i samme hal hvor i træner som gymnastikforening, så kan stortrampolinerne, når de ikke bruges, gemmes væk under gulvet.

Vi kan lave en stand-alone model – hvilket betyder at stortrampolinen er uden vedhæftninger andre steder end i gulvet.

Dette fungerer godt med stortrampolinen fra Eurogym

Eurogym låsesystem.
Det er muligt at montere et låsesystem til stortrampolinen, der gør at det ikke er muligt at springe i den når den er låst. Med låsesystemet øger du sikkerheden i springhallen når ingen instruktør er til stede.

Eurogym bungysystem.
Med vores bungysystem kan du blive spændt op i en sele, og hoppe med minimal belastning, og indøve spring med større sikkerhed.

Lad os tage en snak

Er du interesseret i vores produkt? Udfyld dine informationer herunder og så tager vi en snak.

Lad os tage en snak

Er du interesseret i vores produkt? Udfyld dine informationer herunder og så tager vi en snak.