Løsskumsgrav fra Eurogym

En løsskumsgrav er en springgrav fyldt op med skumklodser. Løsskumsgraven er ideel til brug af indøvelse af nye spring. Risikoen for skader minimeres ved dårlige landinger i løsskumsgraven, dermed ikke sagt at skader ikke godt kan opstå.

Skumklodserne er af flere forskellige slags skum. Med mere end 30 års erfaring indenfor området har vi fundet den sammensætning af skum vi mener er den mest optimale og sikre. Klodserne kan leveres i rå skum eller med stofbetræk på lige i den eller de farve(r) du ønsker.

Løsskumsgraven kan leveres i flere forskellige bredder og længder alt efter kundens ønske.

Med en gulvlem kan der laves andre sportsgrene oven på løsskumsgraven. Er du i en idrætshal hvor der også skal spilles fx håndbold i samme hal hvor I træner som gymnastikforening, så kan løsskumsgraven, når den ikke bruges, gemmes væk under gulvet.

Rundt om springgraven monteres der kantpuder, som øger sikkerheden om graven. Der kan monteres en kantstopper, i den ende springretningen er fra, som er få centimeter, og gør at trampolinen og/eller banen kan komme helt tæt på kanten af springgraven og dermed øge sikkerheden.

Vi kan lave en stand-alone model – hvilket betyder at springgraven er uden vedhæftninger andre steder end i gulvet.

Dette fungerer godt med løsskumsgrav fra Eurogym

Eurogym BeLufter.
Med vores lufter system kan du få ”puffet” klodserne så de ikke er sammenpresset i bunden og dermed mere sikker og lande i.

Lad os tage en snak

Er du interesseret i vores produkt? Udfyld dine informationer herunder og så tager vi en snak.

Lad os tage en snak

Er du interesseret i vores produkt? Udfyld dine informationer herunder og så tager vi en snak.