Bungy system fra Eurogym

Med vores 3 forskellige typer bungysystem, kan de sættes op i hallen der hvor du har brug for det. Vi kan tilbyde dig 4P-Bungy hen over stortrampoliner, 2P-Bungy eller longe henover fasttrack, vipbar kile eller andre steder i hallen hvor det giver mening.

Vores mest anvendte system er vores 4P-Bungy system. Dette system bruges primært over stortrampoliner. Med 4 fikspunkter i loftet som hver indeholder 5 stk. elastikker med forskellig trækstyrke er muligt at tilpasse bungyen til alle gymnaster uanset størrelse eller niveau. Samme antal elastikker sættes fast til salto eller skrubæltet, herefter spændes bungyen op, og så er bungyen klar.

2P longe eller bungy

Vi laver også 2P longe eller bungy over fasttrack, vipbar kile eller et andet sted i hallen.
Med vores 2P longe system har man som instruktør 100% kontrollen over gymnasten. Systemet virker således at gymnasten spændes op i 2 stk. torv op i loftet og hænger så ned til instruktørerne, og herfra kan instruktøren trække i torvet, så gymnasten hopper.

2P bungy er god til indøvelse af flikflak på diverse springbaner. Her spændes gymnasten op i 2 fikspunkter i loftet som hver indeholder 5 stk. elastikker med forskellig trækstyrke er muligt at tilpasse bungyen til alle gymnaster uanset størrelse eller niveau.

Lad os tage en snak

Er du interesseret i vores produkt? Udfyld dine informationer herunder og så tager vi en snak.

Lad os tage en snak

Er du interesseret i vores produkt? Udfyld dine informationer herunder og så tager vi en snak.